GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
Gevallen
>
GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD Recentste bedrijfgeval ongeveer 3D-printers
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

3D-printers

2023-09-20

Recentste bedrijfgeval ongeveer 3D-printers

    Stapmotoren worden veel gebruikt in 3D-printers. De stapmotor in 3D-printers wordt voornamelijk gebruikt om belangrijke componenten zoals printerkoppen, platformbewegingen en materiaalvoorziening aan te drijven.
 

    Drukkop van de schijf:De printkop in 3D-printers vereist meestal een nauwkeurige en stabiele bewegingscontrole om nauwkeurige drukwerkzaamheden te bereiken.De stappenmotor kan een zeer nauwkeurige positiecontrole en betrouwbare rotatie bieden, waardoor de drukkop nauwkeurig kan bewegen en zich op een vooraf bepaald pad kan plaatsen, waardoor complexe drukwerkzaamheden kunnen worden verricht.
 

    Verplaatsing van het platform:Het platform van een 3D-printer moet tijdens het printen verticaal of horizontaal nauwkeurig worden verplaatst.De stapmotor kan een precieze positionering en bewegingscontrole van het platform bereiken door mechanische structuren zoals spiraalstaven te besturenDit zorgt ervoor dat elke druklaag nauwkeurig kan worden geplaatst en bevestigd volgens de ontwerpvereisten.
 

    Materiaalvoorziening:In sommige 3D-printtechnologieën moeten materialen laag voor laag worden gestapeld en nauwkeurig aan de drukkop worden geleverd.het nauwkeurig duwen of trekken van materialen volgens de ontwerpspecificaties om de continuïteit en nauwkeurigheid van het drukproces te waarborgen.
 

Over het algemeen zijn stappenmotoren belangrijke onderdelen voor het bereiken van precieze positionering en bewegingscontrole in 3D-printers.en materiaalvoorziening door middel van nauwkeurige stapelbewegingen, waardoor kwalitatief hoogwaardige 3D-printerresultaten worden bereikt.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons