GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
Gevallen
>
GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD Recentste bedrijfgeval ongeveer Textielmachine
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Textielmachine

2023-09-20

Recentste bedrijfgeval ongeveer Textielmachine

Een stapmotor is een speciaal type motor die een precieze stapmotorbeweging kan uitvoeren op basis van het ingangspulssignaal.Stepmotoren worden doorgaans gebruikt om de toevoer van garens te regelen, weefwerk en borduurwerk.
 

De volgende zijn de belangrijkste toepassingen van stappenmotoren op textielmachines:
 

    Beheer van de aanvoer van garens:De stapsmotor kan de voedingssnelheid en spanning van het garen regelen, waardoor de stabiliteit en uniformiteit van het garen tijdens het weefproces worden gewaarborgd.Door de frequentie en richting van het pulssignaal van de stappenmotor aan te passen, kan de leveringssnelheid van verschillende garens worden aangepast.
 

    Vervaardiging:De stapmotor kan de beweging van de weefmachine regelen, met inbegrip van de op- en neerbeweging van het weefframe, de linker- en rechterbeweging van de weefkop, enzovoort.Door nauwkeurige stapscontrole, kunnen verschillende weefpatronen en dichtheidsaanpassingen worden bereikt.
 

    Borduurcontrole:De toepassing van stappenmotoren op borduurmachines is relatief gebruikelijk.met een vermogen van niet meer dan 50 W,Door de stapmotor te bedienen, kan de hoge snelheid en de hoge precisie van de borduurmachine worden bereikt.
 

    Automatische positionering en kalibratie:Met stappenmotoren kunnen textielmachines automatisch worden gepositioneerd en gekalibreerd.de textielmachines nauwkeurig kunnen positioneren en kalibreren, het verbeteren van de productie-efficiëntie en de productkwaliteit.
 

In het algemeen kan de toepassing van stappenmotoren op textielmachines de productie-efficiëntie verbeteren, precieze besturing en geautomatiseerde bewerkingen bereiken,en een hogere productiekwaliteit en economische voordelen voor de textielindustrie te brengen.

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons