GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Analyse van de dynamische en statische eigenschappen van de stappenmotor.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Analyse van de dynamische en statische eigenschappen van de stappenmotor.

2023-10-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Analyse van de dynamische en statische eigenschappen van de stappenmotor.

Een stappenmotor is een veel voorkomend type motor met veel unieke kenmerken.
 

Bij de analyse van statische eigenschappen wordt vooral gekeken naar de volgende aspecten:
 

    Dynamische koppelkenmerken:De dynamische koppelkenmerken van een stappenmotor vertegenwoordigen het vermogen om koppel toe te passen wanneer de motor stilstaat.Dit is een van de belangrijkste indicatoren voor het meten van het uitgangsmoment van een stappenmotorHet dynamisch koppel hangt af van factoren zoals het model, de rijmodus en de stroom van de motor en kan worden bepaald door middel van testen.
 

    Statische stappennauwkeurigheid:De statische stapsnauwkeurigheid van een stapsmotor verwijst naar de nauwkeurigheid van elke richtingsstap van de motor in de stilstaande toestand.Deze waarde kan experimenteel worden gemeten en wordt gewoonlijk uitgedrukt in termen van hoek.
 

    Statische positie nauwkeurigheid:Statische positie nauwkeurigheid verwijst naar de positie nauwkeurigheid van een stappenmotor in een stilstaande toestand.zijn rotorpositie blijft stabiel binnen een vast nauwkeurigheidsbereikDeze waarde wordt gewoonlijk uitgedrukt in termen van hoek.
 

Bij de analyse van dynamische kenmerken wordt de prestaties van stappenmotoren in beweging beoordeeld.
 

    Dynamische responskenmerken:De dynamische reactie kenmerken vertegenwoordigen het reactievermogen van een stappenmotor op versnelling en vertraging.,De dynamische respons kan worden geoptimaliseerd door de rijmodus en de stroom van de motor te wijzigen.
 

    Dynamische snelheid:De dynamische snelheid is de hoogste snelheid van een stapmotor in beweging.De dynamische werkomloop hangt af van de motorstroom en de rijmodus.
 

    Dynamische uitstapkenmerken:Dynamische uitgang verwijst naar het vermogen van een stappenmotor om tijdens beweging uitgang te ervaren.Uit de stap kan leiden tot een toename van de afwijking tussen de motor rotor positie en de gecommandeerde positieHet verschijnsel van uit de stappen is meestal veroorzaakt door overmatige belasting of snelheid.
 

Door de statische en dynamische kenmerken te analyseren, kunnen we de prestaties van stappenmotoren volledig begrijpen en optimaliseren op basis van de werkelijke behoeften.Verschillende toepassingsscenario's hebben verschillende vereisten voor de kenmerken van stappenmotoren, is dus de kenmerkende analyse cruciaal voor de selectie en het ontwerp van geschikte stappenmotoren.

 

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons