GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Toepassingsvoordelen van Lineaire Schroef Rod Stepping Motor in Werktuigmachines
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Toepassingsvoordelen van Lineaire Schroef Rod Stepping Motor in Werktuigmachines

2022-11-22

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Toepassingsvoordelen van Lineaire Schroef Rod Stepping Motor in Werktuigmachines

De lineaire de aandrijvingstechnologie van de schroef stappende motor kan een vrij hoog prestatieniveau verzekeren en heeft hogere eenvoud dan het traditionele apparaat van de motoraandrijving dat roterende motie in lineaire motie omzet. Aangezien de lineaire motor direct aan de bewegende lading wordt aangesloten, is er geen achterontruiming tussen de motor en de lading, en de flexibiliteit is zeer klein.
 

De voordelen van lineaire schroef het stappen motor in werktuigmachinetoepassing zijn als volgt:
 

1. Het lineaire aandrijvingsapparaat kan een capaciteit van minder dan 1 μ M/s bereiken of versnelt aan 5m/s. Het lineaire aandrijvingssysteem kan kenmerken met constante snelheid verzekeren, en de snelheidsafwijking is beter dan ± 0,01%. In toepassingen die hogere versnelling vereisen, kunnen de kleinere lineaire schroef het stappen motoren een versnelling gemakkelijk verstrekken groter dan 10g, terwijl de traditionele motoren over het algemeen een versnelling binnen de waaier van 1g produceren.
 

2. De lineaire schroef het stappen motor heeft een eenvoudige structuur en is samengesteld uit weinig componenten, zodat vereist het minder smering (de lineaire regelmatige smering van gidsbehoeften). Dit betekent dat het een lange levensduur heeft en proper loopt. In tegenstelling, bestaat het traditionele aandrijvingssysteem uit meer dan 20 delen, met inbegrip van motor, koppeling, balschroef, u-Blok, lager, hoofdkussenblok en smeringssysteem.
 

Andere voordelen van lineaire schroef het stappen motor omvatten lagere kracht en kleinere snelheidsrimpeling, waarbij een stabieler motieprofiel wordt verzekerd. Natuurlijk, hangt het van de structuur van de motor, de magnetische plaat en de drijfsoftware af. om uit het inherente dynamische remmen van lineaire schroef het stappen motor voordeel te halen, zou de aandrijvingsversterker de omgekeerde elektromotorische kracht (EMF) effectief moeten controleren, zelfs als de systeemvoeding kan worden uitgezet. De veelvoudige lineaire schroef het stappen motoren kunnen in een „rijtjes“ manier worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat de kracht wordt verhoogd. De extra magnetische platen kunnen ook worden toegevoegd om wezenlijke onbeperkte langs beperkte reis (koppel materiaal en kabellengte terug) zonder verlies van nauwkeurigheid te verzekeren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons