Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Classificatie en het werk principe van stepper motorbestuurders
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Classificatie en het werk principe van stepper motorbestuurders

2023-05-23

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Classificatie en het werk principe van stepper motorbestuurders

Stepper de motorbestuurders zijn elektronische apparaten die de omwenteling van stepper motoren te controleren door elektroimpulssignalen in de drijfsignalen worden gebruikt om te zetten die door de motor worden vereist. De classificatie en het werk principes van stepper motorbestuurders zijn als volgt:

 

1. Classificatie

 

(1) het type van faseopeenvolging: Het type van faseopeenvolging stepper de motorbestuurders zijn een gemeenschappelijke drijfmethode op de markt. Zij controleren de omwenteling van de motor door het huidige vloeien te controleren door elke fase het winden. De gemeenschappelijke bestuurders van de faseopeenvolging omvatten eenfasige bestuurders, bestuurders in twee fasen, en bestuurders in drie stadia.

 

(2) micro-stap type: Micro-stap type stepper de motorbestuurders kunnen elektroimpulssignalen in om het even welk aandeel verdelen die, die de motor maken regelmatiger roteren en de nauwkeurigheid en controleprecisie van de stepper motor verbeteren. Gemeenschappelijke omvatten de micro-stap bestuurders halve toon, kwart-stap, en achtste-stap.

 

2. Het werk principe

 

Het het werk principe van de stepper motorbestuurder is het huidige signaal in het overeenkomstige magnetische veld om te zetten om de omwenteling en het plaatsen van de motor te controleren. Wanneer wordt de huidige stromen door de motor die, een magnetisch veld geproduceerd in het winden, aantrekkend de permanente magneet in de motor winden, die de omwenteling van de schacht drijft. Door de omvang en de richting van de stroom te controleren, kunnen de omwentelingsrichting en de snelheid van de motor worden gecontroleerd.

 

Stepper van de faseopeenvolging de motorbestuurders controleren typisch de omwenteling van de motor door het huidige vloeien te controleren door elke fase het winden. Wanneer de bestuurder van de faseopeenvolging een elektroimpulssignaal ontvangt, past het stroom die op elke fase toe opeenvolgend volgens de omwentelingsrichting en de omvang van de stroom winden, die een magnetisch veld produceren om de omwenteling van de motor te controleren.

 

Micro-stap stepper de motorbestuurders bereiken nauwkeurigere controle door het aantal onderverdeelde stappen te controleren. In micro-stap bestuurders, zijn de elektroimpulssignalen verdeeld in kleinere signalen om meer vlote motorcontrole te bereiken. De micro-stap bestuurders kunnen ook volgens het vereiste aantal stappen worden onderverdeeld om controleprecisie te verbeteren.

 

Samengevat, stepper zijn de motorbestuurders belangrijke elektronische apparaten die elektroimpulssignalen in het drijven van signalen voor nauwkeurige controle van stepper motoren omzetten. Zij worden wijd gebruikt op mechanisch, automatisering, en elektronische controlegebieden.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie en het werk principe van stepper motorbestuurders  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.