Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Verschil tussen stepper motor en servomotor.
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Verschil tussen stepper motor en servomotor.

2023-02-25

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Verschil tussen stepper motor en servomotor.

Diverse motoren zijn nodig op vele gebieden, met inbegrip van bekende stepper motoren en servomotoren. Nochtans, voor vele gebruikers, begrijpen zij niet de belangrijkste verschillen tussen de twee motoren, zodat weten zij altijd het niet hoe te kiezen. Zo, wat is het belangrijkste verschil tussen stepper motor en servomotor?

 

1. Het werk principe
De twee types van motoren zijn in principe zeer verschillend. Het stappen de motor is een open-loop controleelement het stappen motor die elektrisch impulssignaal in hoekige verplaatsing of lineaire verplaatsing omzet. Controleer het het werk principe van het stappen motor.
Servo baseert zich hoofdzakelijk op de plaats te bepalen van impulsen. De servomotor zelf heeft de functie van het verzenden van impulsen, zodat telkens als de servomotor een hoek roteert, zal het een overeenkomstig aantal impulsen, zodat het met de impulsen weergalmt die door de servomotor worden ontvangen, of geroepen gesloten lijn sturen, zodat het systeem zal weten hoeveel impulsen worden teruggestuurd en ontvangen, zodat het de omwenteling van de motor kan nauwkeurig controleren en het nauwkeurige plaatsen bereiken.

 

2. Controlenauwkeurigheid
De nauwkeurigheid van de het stappen motor wordt over het algemeen bereikt door de nauwkeurige controle van de staphoek. De staphoek heeft een verscheidenheid van verschillende onderverdelingstoestellen, die nauwkeurige controle kunnen bereiken.
De controlenauwkeurigheid van de servomotor wordt gewaarborgd door de roterende codeur bij het uiteinde van de motorschacht. Over het algemeen, is de controlenauwkeurigheid van de servomotor hoger dan dat van de stepper motor.

 

3. Snelheid en overbelastingscapaciteit
De het stappen motor is naar voren gebogen aan trilling met lage frekwentie wanneer het werken bij met lage snelheid, zodat wanneer de het stappen motor bij met lage snelheid werkt, het temperen is de technologie gewoonlijk nodig om trillingsfenomeen met lage frekwentie te overwinnen, zoals het toevoegen van demper op de motor of de goedkeuring van onderverdelingstechnologie op de bestuurder, terwijl de servomotor dit fenomeen niet heeft, en zijn closed-loop controlekenmerken bepalen zijn uitstekende prestaties wanneer het werken bij hoge snelheid.     Zij hebben verschillende torsie-frequentie kenmerken. Over het algemeen, is de geschatte snelheid van servomotor groter dan dat van het stappen motor.
De outputtorsie van de het stappen motor zal met de verhoging van de snelheid verminderen, terwijl de servomotor constante torsieoutput is, zodat heeft de het stappen motor over het algemeen geen overbelastingscapaciteit, terwijl de AC servomotor sterke overbelastingscapaciteit heeft.

 

4. Operationele prestaties
Het stappen de motor is over het algemeen open-loop controle, die uit-van-stap of sluiten-rotorfenomeen kan veroorzaken wanneer de beginnende frequentie te hoog is of de lading is te groot. Daarom is het noodzakelijk om het snelheidsprobleem te behandelen of de codeurclosed-loop controle te verbeteren om te zien wat closed-loop het stappen motor is. De servomotor keurt gesloten lijncontrole goed, die gemakkelijker is om zonder uit-van-stap te controleren.

 

5. Kosten
Het stappen de motoren hebben voordelen in kostenprestaties. Om dezelfde functie te bereiken, is de prijs van servomotoren hoger dan dat van het stappen motoren met dezelfde macht. De hoge reactie, de hoge snelheid en de hoge precisie van servomotoren bepalen de hoge prijs van producten, die onvermijdelijk is.

Om samen te vatten, zijn er grote verschillen tussen stepper motor en de servomotor in termen van het werk principe, controleert nauwkeurigheid, overbelast capaciteit, verrichtingsprestaties en kosten. Nochtans, hebben allebei hun voordelen. Als de gebruikers van hen willen kiezen, moeten zij hun daadwerkelijke behoeften en toepassingsscenario's combineren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Verschil tussen stepper motor en servomotor.  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.