GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Verschillende types van stepper motoren en hun toepassingsgebieden
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Verschillende types van stepper motoren en hun toepassingsgebieden

2023-06-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Verschillende types van stepper motoren en hun toepassingsgebieden

    Wanneer het spreken over stepper motoren, moeten wij onvermijdelijk de verschillende types van stepper motoren bespreken. Gebaseerd op hun structuur, prestaties, en toepassing, stepper kunnen de motoren in vele types, zoals eenfasige stepper motoren, stepper motoren in twee fasen, stepper motoren in drie stadia, four-phase stepper motoren, enz. worden verdeeld. Elk type van stepper motor heeft zijn unieke toepassingsscenario's en voordelen, en wij zullen hen één voor één onderzoeken.

 

    1. Eenfasige stepper motor

 

    De eenfasige stepper motor is het eenvoudigste type van stepper motor, typisch bestaand uit twee polen en een roterende rotor. Wegens zijn eenvoudige structuur, kleine grootte, en lage kosten, wordt het wijd gebruikt op huishoudapparaten, huisautomatisering, medische apparatuur, handbediende apparaten, en andere gebieden.

 

    2. Stepper motor in twee fasen

 

    De stepper motor in twee fasen optimaliseert verder de eenfasige stepper motor, met zijn die structuur uit twee reeksen elektrische aandrijvingsrollen wordt samengesteld die orthogonally 90 graden uit fase zijn. Met nauwkeurigere huidige controle, kan het bewegingssnelheid en nauwkeurigheid beter controleren en in CNC werktuigmachines, elektronische horloges, camera's, flatbed printers, en ander materiaal algemeen gebruikt.

 

    3. Stepper motor in drie stadia

 

    De stepper motor in drie stadia heeft een complexere structuur, die uit drie polen en een roterende rotor bestaan. Het kan hoge precisie handhaven terwijl het roteren bij hoge snelheid, zodat wordt het vaak gebruikt in industriële automatisering, productie, automobieltoebehoren, en andere toepassingsscenario's.

 

    4. Four-phase stepper motor

 

    De four-phase stepper motor is een krachtige stepper motor die uit vier elektrische aandrijvingsrollen bestaan. Met verfijndere structuur en controle dan de stepper motor in drie stadia, kan het hogere precisie en snelheid bereiken en is geschikt voor de scenario's van de de hoog-vraagtoepassing zoals robots, drukpersen, en CNC gravuremachines.

 

    Naast de bovengenoemde vier types van stepper motoren, zijn er ook meer gespecialiseerde types, zoals lineaire stepper motoren, vliegende gyroscoopstepper motoren, en motoren voor op plasma-gebaseerde toepassingen.

 

    De algemene, verschillende types van stepper motoren hebben significante verschillen in toepassing en prestaties, en kiezen van het juiste die type van stepper motor op specifieke vereisten wordt gebaseerd is essentieel om aan de het werk van het materiaal te voldoen vereisten.

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons