GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Verschillende soorten stappenmotoren en hun kenmerken.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Verschillende soorten stappenmotoren en hun kenmerken.

2023-10-16

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Verschillende soorten stappenmotoren en hun kenmerken.

Een stappenmotor is een soort motor die elektrische pulssignalen omzet in rotatiebeweging.Dit artikel zal zich richten op de introductie van vier verschillende soorten motoren, namelijk stappenmotoren, schroefmotoren, reductiemotoren en remmotoren, en hun respectieve kenmerken. Deze motoren hebben een breed scala aan toepassingen in verschillende toepassingsscenario's,en het begrijpen van hun kenmerken kan ons helpen bij het kiezen van geschikte motoren om aan onze behoeften te voldoen.

 

    1Stepmotor:

 

Een stappenmotor is een soort motor die elektrische pulssignalen omzet in rotatiebeweging.De kenmerken van stappenmotoren omvatten nauwkeurige hoekregelingHet is geschikt voor situaties die een nauwkeurige positiebeheersing en een lage snelheid met een hoog koppel vereisen, zoals printers, CNC-bewerkingsmachines, enz.

 

    2Schroefmotor:

 

Een schroefmotor is een soort motor die rotatiebeweging omzet in lineaire beweging.en de beweging van de belasting wordt bereikt door de rotatie van de schroefDe kenmerken van schroefmotoren zijn onder meer hoge precisie, hoge stijfheid en hoge draagcapaciteit.met een vermogen van niet meer dan 10 kW, geautomatiseerde assemblagelijnen, enz.

 

    3Vermindermotor:

 

Een reductiemotor is een soort motor die een hoge snelheid omzet in een lage snelheid met een hoog koppel.die het uitgangsvermogen van de motor vermindert door de werking van de reducer. De kenmerken van een reductiemotor zijn onder meer een hoog koppel, een soepele werking en een laag geluidsniveau.zoals mechanische apparatuur aandrijving, automatische deurbesturing, enz.

 

    4. remmotor:

 

Een remmotor is een soort motor die een remfunctie heeft.De kenmerken van de remmotoren omvatten snel remmenHet is geschikt voor situaties waarin noodstop nodig is en een veilig remmen mogelijk is, zoals liften, kranen, enz.

 

Samenvatting: Stapmotoren zijn geschikt voor nauwkeurige positiebeheersing en lage snelheid met een hoog koppel; schroefmotoren zijn geschikt voor lineaire positionering en bewegingsbeheersing;De reductiemotor is geschikt voor het leveren van een hoog koppel en een lage snelheidDe remmotor is geschikt voor veilig remmen en noodstop. Volgens de werkelijke behoeften kan de keuze van het juiste motortype de prestaties en betrouwbaarheid van het systeem verbeteren.

 

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons