GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Gids voor selectie van planetarisch reductiemiddel.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Gids voor selectie van planetarisch reductiemiddel.

2023-02-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Gids voor selectie van planetarisch reductiemiddel.

De planetarische reductiemiddelen worden vaak gebruikt op het gebied van de controle van de precisiemotie toe te schrijven aan hun hoge torsie, hoge gewrongen starheid, lage weerslag en andere kenmerken. De toepassingswaaier is zeer breed, behandelend bijna het volledige automatiseringsgebied.

 

In automatisering wordt de industrie, als tweede algemeen mechanisch materiaal dat, moet worden gebruikt hoe te om het planetarische reductiemiddel te selecteren correct zeer belangrijk. Het selecteren van een geschikt reductiemiddel kan grotere torsie verstrekken, om het beste effect te bereiken bij de beste snelheid, de rotatieinertie van de lading te verminderen, en de stabiliteit van het materiaal te verhogen. Op basis van het ontmoeten van de toepasselijkheid, zou de economie ook moeten worden overwogen. D.w.z., kunnen de technische indicatoren van het planetarische reductiemiddel aan de vereisten van het materiaal voldoen en kosten besparen. Zowel „over“ als „onder“ zal leiden tot kostenafval. Zo hoe kunnen wij het „economische en praktische“ planetarische reductiemiddel kiezen?

 

1. Bepaal het kaderaantal volgens de torsie: de krachtbron zal het effect van torsieversterking na de verminderingsverhouding hebben. De waarde van de outputtorsie van het reductiemiddel is evenredig aan de verminderingsverhouding. Hoger de verhouding, hoger zal de torsiewaarde zijn; Nochtans, heeft de toestelreeks van het reductiemiddel grenzen, zodat betekent de nominaal vermogentorsie van het planetarische reductiemiddel dat het product stabiel in het kader van dit gegeven kan werken, zodat moet het antwoordnummer volgens de vereiste torsie worden geselecteerd.

 

2. Het model hangt van nauwkeurigheid af: het plaatsen zal in het automatiseringsproces worden vereist. Wanneer de het plaatsen nauwkeurigheid hoger is, moeten de hogere niveauproducten worden geselecteerd, en vice versa. De precisie van het planetarische reductiemiddel wordt genoemd „achterontruiming“, die naar de ontruiming van de toestelreeks verwijst. Het wordt gedefinieerd als de hoekwaarde die de outputschacht van het planetarische reductiemiddel kan roteren wanneer het inputeind wordt bevestigd. Kleiner de terugkeerontruiming, hoger de nauwkeurigheid en hoger de kosten. De gebruikers kunnen de aangewezen nauwkeurigheid volgens hun daadwerkelijke situatie selecteren.

 

3. Selecteer volgens de installatiegrootte: de grootte van het vooreind van de servomotor. Het inputeind van het planetarische reductiemiddel moet de grootte van het outputeind van de servomotor volledig aanpassen.

 

4. Selecteer volgens verschijning: volgens klantenvereisten, zijn er standaardreeksen van outputschacht en verbindende oppervlakte voor gebruikers om te kiezen van, of aangepast volgens speciale behoeften van gebruikers.

 

5. Selectie volgens as radiale kracht: het leven van planetarisch toestelreductiemiddel wordt beïnvloed door het interne lager, en het dragende leven kan door de lading en de snelheid worden berekend. Wanneer de as radiale krachtlading van het toestelreductiemiddel hoog is, zal het dragende leven worden verkort. Op dit ogenblik, wordt het geadviseerd om een hoger rangproduct te selecteren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons