GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Hoe zijn de stator en rotorproductenwond? Wat is het het werk principe en het winden proces van de windende machine?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Hoe zijn de stator en rotorproductenwond? Wat is het het werk principe en het winden proces van de windende machine?

2022-12-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe zijn de stator en rotorproductenwond? Wat is het het werk principe en het winden proces van de windende machine?

De naam van de windende machine wijst erop dat het voor het winden wordt gebruikt, windend draadproducten aan vaste voorwerpen, maar hier verwijst het hoofdzakelijk naar het winden van de producten van de statorrotor, en de belangrijkste draad is geëmailleerde draad.

 

Geef ons een eenvoudig voorbeeld! Toen 8090 een kind waren, kon mijn moeder sweaters breien. Vele sweaters waren gebraden gestalte gegeven deegdraai. Het was zeer ongelegen om draden te trekken en gemakkelijk te knopen toen breiende sweaters. om dit probleem op te lossen, was de gebraden deegdraai gevormde wol gewoonlijk gekronkeld in een wolbal, die breiende sweaters geschikter zou maken. Dit het winden proces is bijna wat de windende machine moet doen. Hoe werkt de windende machine?

 

Het het werk principe van de windende machine is hoofdzakelijk verwant met het het winden proces. Wanneer het windende diagram van de stator en de rotor beschikbaar is, zal het overeenkomstige het winden programma worden gemaakt. Na wordt ingevoerd in het PLC systeem, kan het worden gecontroleerd. Nadat het zuiveren wordt voltooid, is het een reeks volledig automatische processen. Druk de starter, en het pijpbegin om met de draad te werken. Volgens het het winden programma, gebruikt de externe windende machine over het algemeen het vliegen vorktype het winden, en de interne windende machine gebruikt over het algemeen het hogere en lagere winden om het gehele proces te voltooien, als de problemen tijdens de periode voorkomen, u kan of de snelheid aanpassen binnen de toelaatbare waaier pauzeren. Het omvat hoofdzakelijk drie aspecten: automatische, automatische en automatische herschikking draad die leggen winden. Wanneer de draad gekronkeld is, zal de machine automatisch de draad snijden, en dan kan het product met een statorproduct worden verwijderd en worden vervangen. Als andere producten moeten worden verwerkt, kan de vorm worden verwijderd en de overeenkomstige vorm kan worden vervangen. Op deze wijze, zal de omgekeerde verrichting een lopende bandwijze vormen, en de massaproduktie van de stator en de rotor kan worden gerealiseerd.

 

Met de ononderbroken ontwikkeling en de vooruitgang van wetenschap en technologie, evenals de uitbreiding van de industriële vraag, kan de traditionele het winden wijze de het winden vraag van stator en rotor niet meer ontmoeten, en geleidelijk aan vervangen. De nieuwe volledig automatische windende machine is begonnen de markt te vegen en geleidelijk aan van toepassing geweest op het winden van diverse industrieën. Zoals: vliegtuigen modelmotor, de motor van de saldoauto, autopedmotor, de nieuwe motor van het energievoertuig, roterende transformator, ventilatorstator, die automotor, de stator van de radiatorventilator, de machine van de installatiebescherming, diverse buiten windende stator, enz., of het brushless motor winden van elektrische gereedschappen, waterpompen, het stappen motoren, stofzuigermotoren, poortpoorten, krukken, enz. verdraaien.

 

Men kan zien dat de windende machine wijd in vele industrieën wordt gebruikt. Nochtans om meer eisen en massaproduktie te ontmoeten, vergt de windende machine nog voortdurende verbetering en ontwikkeling. Ik geloof dat de windende machine in de toekomst krachtiger kan zijn!

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons