Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe controleert PLC de het stappen motor?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Hoe controleert PLC de het stappen motor?

2023-02-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe controleert PLC de het stappen motor?

Als industriële machine van de controleboekhouding, heeft PLC modulaire structuur, flexibel materiaal, de snelheid van de hoge snelheidsverwerking, nauwkeurige gegevens - verwerkingscapaciteit, en uitstekende controlecapaciteit van PLC voor het stappen motor. Het kan de controle van het stappen motor beëindigen door zijn de outputfunctie van de hoge snelheidsimpuls te gebruiken of motiecontrolefunctie.
 

De kenmerken van de het stappen motor: (1) de hoekige verplaatsing van de het stappen motor is strikt evenredig aan het aantal inputimpulsen. Er is geen geaccumuleerde fout na de motorwerken één week, en het heeft uitstekend na capaciteit. (2) het open-loop digitale controlesysteem dat uit het stappen motor en bestuurderskring is wordt samengesteld zeer eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar. Tegelijkertijd, kan het een hoogst functioneel closed-loop digitale controlesysteem met de verbinding van de gezichtspuntreactie ook vormen. (3) de dynamische zorg van het stappen motor is snel, gemakkelijk te beginnen en op te houden, positieve omwenteling en snelheidsverandering. (4) de snelheid kan regelmatig binnen een aangewezen en breed plan worden gepland, en de grote torsie kan nog bij met lage snelheid worden verzekerd. (5) de stepper motor kan slechts door impulsvoeding worden in werking gesteld. Het kan communicatie voeding en gelijkstroom-geen voeding direct gebruiken.
 

De hoogste stappende frequentie die de het stappen motor kan behandelen zonder stap te verliezen wordt genoemd „eisenfrequentie“; Op dezelfde manier de „ononderbroken frequentie“ verwijst naar de hoogste stapfrequentie waarbij het signaal van de systeemcontrole plotseling uitzet en de het stappen motor schiet niet de richting voorbij. De geëiste frequentie, de verbindende frequentie en de outputtorsie van de motor zouden met de het rollen inertie van de lading verenigbaar moeten zijn. Met deze gegevens, kunt u de het stappen motor met veranderlijke snelheid effectief controleren.
 

Wanneer PLC wordt geselecteerd om de het stappen motor te controleren, zullen het impulsequivalent, de bovengrens van impulsfrequentie en het maximumaantal impulsen volgens de volgende formule worden berekend, en dan worden geselecteerd zullen PLC en zijn overeenkomstige functiemodule. De frequentie die voor PLC de output van de hoge snelheidsimpuls kan wordt vereist volgens de impulsfrequentie worden bepaald, en de beetjebreedte van PLC kan volgens het aantal impulsen worden bepaald. Impuls equivalent= (staphoek van stappende motor× Hoogte)/(360 × de verhouding van de Transmissiesnelheid); Bovengrens van impuls frequency= (bewegende snelheids× Stepper motorfractie) /pulse equivalent; Maximumaantal van pulses= (bewegende interval× Stepper motorfractie) /pulse equivalent.
 

PLC wordt geselecteerd om de verrichting van het stappen motor door stappende bestuurder te controleren, en dan wordt PLC gebruikt meer en meer wijd in stappende elektrische controle. Bijvoorbeeld, in controle plaatste het proces van enige en dubbele asbeweging, de parameters zoals bewegingsinterval, snelheid en richting op het controlebord. Na het lezen van deze vastgestelde waarden, zal PLC de stepper motoraandrijving na het berekenen van de impuls en richtingssignalen om de bedoeling te bereiken in werking stellen om het interval, de snelheid en de richting te controleren. Het is bewezen door de daadwerkelijke meting dat de verrichtingsfunctie van het systeem betrouwbaar, uitvoerbaar en nuttig is.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe controleert PLC de het stappen motor?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.