Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe nauwkeurig werkt de stepper motorbestuurder?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Hoe nauwkeurig werkt de stepper motorbestuurder?

2023-03-01

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe nauwkeurig werkt de stepper motorbestuurder?

Het stappen de motor is een speciale motor die voor controle wordt gebruikt. Zijn omwenteling wordt in werking gesteld stap voor stap bij een vaste hoek (genoemd „staphoek“). Zijn kenmerk is dat er geen geaccumuleerde fout (de nauwkeurigheid is 100%) is, zodat wordt het wijd gebruikt in diverse open-loop controle.
 

De verrichting van de het stappen motor moet door een elektronisch apparaat worden gedreven. Dit apparaat is de stappende motorbestuurder. Het zet het impulssignaal dat door het controlesysteem wordt verzonden in de hoekige verplaatsing van de het stappen motor om. Met andere woorden, wordt verzonden maakt elk impulssignaal dat door het controlesysteem de het stappen motor een staphoek door de bestuurder roteren. Zo is de snelheid van het stappen motor evenredig aan de frequentie van impulssignaal. Daarom kan het controleren van de frequentie van het signaal van de stapimpuls de snelheid van de motor nauwkeurig aanpassen; Door het aantal stapimpulsen te controleren, kan de motor nauwkeurig worden geplaatst.
 

Het stappen de motor wordt gedreven door onderverdelingsbestuurder, en zijn staphoek wordt kleiner. Bijvoorbeeld, wanneer de bestuurderswerken in onderverdeling 10 verklaren, is zijn staphoek slechts één tiende van de ‚inherente staphoek van de motor‘, d.w.z., ‚wanneer de bestuurderswerken in niet-onderverdelings volledige stap verklaren, verzendt het controlesysteem een stapimpuls, en de motor roteert 1,8 °; Wanneer de werken van de onderverdelingsbestuurder in onderverdeling 10 verklaren, roteert de motor slechts 0,18 °, die het basisconcept onderverdeling is. De onderverdelingsfunctie wordt volledig geproduceerd door de bestuurder door de fasestroom van de motor precies te controleren, die van de motor onafhankelijk is.
 

Het belangrijkste voordeel van de onderverdeelde bestuurder is dat het volledig de schommeling met lage frekwentie van de motor elimineert. De schommeling met lage frekwentie is het inherente kenmerk van het stappen motor (vooral reactieve motor), en de onderverdeling is de enige manier om het te elimineren. Als uw het stappen motor soms in het resonantiegebied (zoals boog die loopt) moet werken, is de onderverdelingsbestuurder de enige keus. De outputtorsie van de motor wordt verhoogd.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe nauwkeurig werkt de stepper motorbestuurder?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.