Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de Verliezende Stappen van de Stapmotor te vermijden?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Hoe te om de Verliezende Stappen van de Stapmotor te vermijden?

2023-05-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de Verliezende Stappen van de Stapmotor te vermijden?

De stapmotoren zijn algemeen gebruikte elektrische motoren met hoge het plaatsen nauwkeurigheid, geen koppel vereiste controle terug, en maak torsiekenmerken glad. Zij worden wijd gebruikt in divers industrieel, commercieel, en huishoudenmateriaal. Tijdens het gebruiken van de stapmotor, is het verliezen van stappen een gemeenschappelijk probleem dat aandacht aan sommige details tijdens selectie, installatie, en het opdragen om het te vermijden vergt.

 

1. Selecteer Geschikte Bestuurder

 

De verschillende types van motorbestuurders kunnen verschillende stroom en voltagewaarden verstrekken. Daarom wanneer het selecteren van een motorbestuurder, is het noodzakelijk om volgens daadwerkelijke behoeften te kiezen. Als de stroom die door de motorbestuurder te laag is wordt verstrekt, stepper zal de motor die stappen verliezen eerder voorkomen. Daarom wanneer het selecteren van een motorbestuurder, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het genoeg stroom en voltage kan verstrekken om de torsie en de nauwkeurigheid te ontmoeten die voor normale motorverrichting wordt vereist.

 

2. Vastgestelde Redelijke Versnelling en Vertraging

 

In het controlesysteem, moeten de redelijke versnelling en de vertraging worden geplaatst. Als de versnelling te groot is of de vertraging te snel is, zal het de motor veroorzaken om saldo te verliezen te trillen of verliezende stappen te hebben. Daarom zouden de versnelling en de vertraging moeten geleidelijk aan volgens de specifieke voorwaarden van de motor model en mechanische lading worden verhoogd of zijn verminderd om normale motorverrichting te verzekeren.

 

3. Handhaaf Mechanisch Ladingsevenwicht

 

De mechanische lading die door de motor wordt gedreven zou moeten worden in evenwicht gebracht zoveel mogelijk om trilling of stepper motor verliezende stappen te verhinderen die door een onevenwichtige lading worden veroorzaakt. Als een uit zijn evenwicht gebrachte lading voorkomt, zou het mechanische apparaat moeten worden aangepast of worden hersteld onmiddellijk om normale motorverrichting te verzekeren.

 

4. De Frequentie van de controleimpuls

 

De frequentie van controleimpuls niet moeten zou te hoog zijn, en het zou redelijk volgens de specifieke voorwaarden van de motor model en mechanische lading moeten worden geplaatst. Als de impulsfrequentie te hoog is, is het gemakkelijk om de motor te veroorzaken om saldo te verliezen en tot het verliezen van stappen te leiden. Daarom zou de frequentie van controleimpuls volgens daadwerkelijke behoeften moeten worden geplaatst.

 

5. De controleverbindingen en verzekeren Stevigheid

 

Controleer regelmatig of de verbindingen van de motor en de sensor vast zijn om verliezende stappen te verhinderen die door slecht contact worden veroorzaakt. Tegelijkertijd, wanneer het installeren van de stepper motor, zorg ervoor dat het verticaal geïnstalleerd is om onnodige kracht op de motor te vermijden.

 

Samengevat, als wij aandacht aan de bovengenoemde details besteden, kunnen wij effectief vermijden verliezend stappen van de stapmotor. Wanneer het gebruiken van een stapmotor, zou de redelijke controle volgens de specifieke voorwaarden moeten worden uitgevoerd om normale motorverrichting te verzekeren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Verliezende Stappen van de Stapmotor te vermijden?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.