Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het vermogen van het stappen motor te berekenen?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Hoe te om het vermogen van het stappen motor te berekenen?

2023-02-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om het vermogen van het stappen motor te berekenen?

Theoretisch, kan het vermogen van het stappen motor worden berekend wanneer het loopt, maar het is niet wetenschappelijk globaal in termen van macht. Omdat de macht die door de motor wordt verbruikt verandert wanneer de controlesnelheid sneller of langzamer wordt, telkens als het punt voltage zelf zal produceren, en het voltage dat op verschillende tijdpunten is wordt geproduceerd niet precies hetzelfde. Het voltage dat door de motor wordt geproduceerd zal het inputvoltage tegelijkertijd compenseren, zodat is de berekende macht slechts op een bepaald ogenblik, en kan niet zijn geheel vertegenwoordigen. Zo hoe te om het vermogen van het stappen motor te berekenen, zodat gebruiken wij torsie om het te meten.


Het stappen de motor wordt gekenmerkt door lage torsie, en de torsiedalingen scherp na het overschrijden van de geschatte snelheid. Het verband tussen twee is niet-lineair. Zo voor een stepper motor, is de outputmacht verschillend bij verschillende snelheden. Daarom verwijzen wij hoofdzakelijk naar de parameter van torsie wanneer het selecteren van modellen. Als u een grondig inzicht in moet hebben hoe te om het vermogen van het stappen motor te berekenen, kunt u naar de volgende berekeningsmethode verwijzen:


De torsie en de macht worden omgezet als volgt: P=Ω · M, omdat Ω=2 π· n/60, P=2 π nM/60; P is macht, is de eenheid watt, is Ω hoeksnelheid per seconde, is de eenheid radiant, is n rotatiesnelheid per minuut, is M torsieeenheid is Newton-meters.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.