GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om een geschikte stepper motor te kiezen?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Hoe te om een geschikte stepper motor te kiezen?

2023-05-18

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om een geschikte stepper motor te kiezen?

Als u een geschikte stepper motor zoekt, moet u verscheidene zeer belangrijke factoren zoals staphoek, maximumkoppel, rotorinertie, passende bestuurder en voedingvoltage overwegen.

 

I. staphoek

 

De staphoek verwijst naar het aantal impulsen die voor een stepper motor worden vereist één stap, gewoonlijk tussen 0,9 graden (200 stappen/omwentelingen) en 1,8 graden (100 stappen/omwentelingen) te voltooien, waar de hoeken van de 1,8 gradenstap gemeenschappelijker zijn. Kleiner de staphoek, hoger de precisie en de efficiency van de motor, maar ook hoger de prijs. Daarom wanneer het kiezen van een stepper motor, is het noodzakelijk om de aangewezen staphoek volgens het specifieke toepassingsscenario te bepalen.

 

II. maximumkoppel

 

Het maximumkoppel verwijst naar de maximumoutputtorsie die de stepper motor kan verstrekken, gewoonlijk uitgedrukt in N.m. Het maximumkoppel hangt van de magnetische stroom binnen de motor en de eigenschappen van het ferromagnetische materiaal af. Een groter maximumkoppel betekent gewoonlijk een grotere lastcapaciteit van de motor, maar ook verhoogt de ingewikkeldheid en de kosten van de motor.

 

III. rotorinertie

 

De rotorinertie is een belangrijke parameter die het dynamische reactievermogen van de stepper motor meet, die de grootte van de inertie vertegenwoordigen tijdens motoromwenteling, die gewoonlijk in kgcm2 wordt uitgedrukt. Kleiner de rotorinertie, sterker de versnelling en vertragingscapaciteit van de motor. Voor sommige scenario's van de de hoog-vraagtoepassing, zoals 3D druk, CNC machines, enz., stepper zouden de motoren met kleine rotorinertie moeten worden geselecteerd.

 

IV. passende Bestuurder

 

om het normale gebruik van de stepper motor te verzekeren, een bestuurder die zijn kenmerken aanpast moet worden geselecteerd; anders, kan de motor niet normaal werken. Wanneer het kopen van een bestuurder, is het noodzakelijk om factoren zoals de eindewijze, de controlemethode, en het voedingvoltage van de bestuurder te overwegen.

 

V. voedingvoltage

 

Het voedingvoltage verwijst naar het geschatte het werk voltage van de stepper motor, gewoonlijk tussen 12V en 48V. Het correcte voedingvoltage kan de veilige en stabiele verrichting van de stepper motor verzekeren. Tegelijkertijd, is het noodzakelijk om aandacht aan het maximumdievoedingvoltage en het beveiligingsniveau van de bestuurder te besteden door de stepper motor wordt gebruikt die brandwonden te verhinderen door bovenmatig voltage worden veroorzaakt.

 

Samengevat, vereist het kiezen van een geschikte stepper motor ruim overwegend de bovengenoemde factoren. Voor verschillende toepassingsscenario's, is het noodzakelijk om volgens daadwerkelijke behoeften en begrotingen te kiezen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een geschikte stepper motor te kiezen?  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons