GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de inertiewanverhouding van het stappen motor te behandelen?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Hoe te om de inertiewanverhouding van het stappen motor te behandelen?

2023-02-18

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de inertiewanverhouding van het stappen motor te behandelen?

De inertiewanverhouding is het verschil tussen systeeminertie en stappende motorinertie. Voor machines die door stepper motoren in werking worden gesteld, wordt het geadviseerd om grote inertiewanverhouding te vermijden. 1、 naast de inertie van het systeem het, de stepper motor zelf drijft heeft ook de inertie die moet worden overwonnen. Ten tweede, beïnvloedt de wrijving verder inertie. Ten derde, zal teveel torsie van de overmaatse het stappen motor een reeks problemen veroorzaken.
 

De inertiewanverhouding beïnvloedt zeer de verrichtingswijze van het stappen motor. wegens de uiterst slecht gecombineerde inertie, kan de motor niet snel versnellen en vertragen. Als zij genoeg torsie hebben, maar er is inertiewanverhouding, kan de lading niet op het gunstige ogenblik beginnen of ophouden of plaatsen. In de extreemste gevallen, zal de inertiewanverhouding leiden tot skip of het stappen motor… evenals lawaai, trilling en hitte die werken niet.
 

Er zijn verscheidene manieren om inertiewanverhouding te behandelen. Men moet de grootte en de aanpassing van de motor en de lading eenvoudig aanpassen, en ervoor zorgen dat de inertieverhouding van de lading aan de rotor tussen 1:1 en 10:1 of dicht bij deze verhouding… is het 3:1 is van toepassing op krachtige systemen.
 

Als dit niet uitvoerbaar met een bepaalde bedoeling is, kunnen sommige technieken worden gebruikt om bovenmatige inertiewanverhouding te behandelen. Één manier is de motor door oud van versnelling en vertraging te drijven, zodat de motor niet het aantal stappen zal missen, en er geen asynchrone situatie zal zijn. Een waarschuwing: Dit zal efficiency en productie verminderen, omdat het meer tijd vergt om volledige snelheid en volledige sluiting te bereiken. Één oplossing is een redelijk ontworpen versnellingsbak op de motor te gebruiken. Dit kan het probleem van de inertiewanverhouding oplossen, hoewel het meer ontwerpoverwegingen en ingewikkeldheid zal introduceren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de inertiewanverhouding van het stappen motor te behandelen?  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons