GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Om omwenteling van het stappen motor om te keren vooruit te realiseren en?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Om omwenteling van het stappen motor om te keren vooruit te realiseren en?

2022-12-22

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Om omwenteling van het stappen motor om te keren vooruit te realiseren en?

Hoe wordt de voorwaartse en omgekeerde omwenteling van de het stappen motor gerealiseerd, en wat is het richtingssignaal van de het stappen motor? Het signaal DIR wordt van het richtingsniveau gebruikt om de omwentelingsrichting van de het stappen motor te controleren. Dit eind is op het hoge niveau, en de motor roteert in één richting; Dit eind is low level, en de motor is de andere leiding. De motorcommutatie moet na de motoreinden worden uitgevoerd, en het commutatiesignaal moet na het eind van de volgende CP impuls in de vorige richting en vóór de volgende CP impuls in de volgende richting worden verzonden. Wanneer uw controlemechanisme (hogere computer) dubbele impulsen (positieve en negatieve impulsen) of de omvang van het impulssignaal niet aanpast verzendt, moeten wij onze signaalmodule gebruiken om het in de enige impuls van 5v om te zetten (impuls plus richting).

 

1. De input van de wijzerplaatschakelaar aan de enige module van het impulssignaal aan de „enige impuls“ positie moeten zou worden gedraaid. De motor roteert wanneer er impulsoutput is. De richting van de motoromwenteling kan worden veranderd door de hoogte en low level van het richtingssignaal te veranderen. Verwijs naar de specificatie van de signaalmodule voor specifieke timing.

 

2. De input van de wijzerplaatschakelaar aan de dubbele module van het impulssignaal aan de „dubbele impuls“ positie moeten zou worden gedraaid. Wanneer een positieve impuls wordt verzonden, vooruit roteert de motor; Wanneer een negatieve impuls wordt verzonden, het motoromgekeerd. De positieve en negatieve impulsen kunnen niet tegelijkertijd worden gegeven, en de specifieke timing kan naar de specificatie van de signaalmodule verwijzen. Hoe te om de lopende richting van de het stappen aan te passen motor die tegengesteld aan de vereisten is? Er zijn twee manieren om dit te bereiken: men moet het richtingssignaal van het controlesysteem veranderen. Een andere methode is de richting te veranderen door de bedrading van de het stappen motor aan te passen. De specifieke methode is als volgt: Voor motoren in twee fasen, schakel enkel de motorlijn van één fase aan de stappende motorbestuurder, zoals A+and A - uitwisseling.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons