GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Professionele terminologie, dynamische indicatoren, en gemeenschappelijke parameteroplossingen voor stepper motoren
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Professionele terminologie, dynamische indicatoren, en gemeenschappelijke parameteroplossingen voor stepper motoren

2023-04-28

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Professionele terminologie, dynamische indicatoren, en gemeenschappelijke parameteroplossingen voor stepper motoren

Professionele terminologie, dynamische indicatoren, en gemeenschappelijke parameteroplossingen voor stepper motoren
 

1. De nauwkeurigheid van de staphoek:
 

De fout tussen de werkelijke waarde en de theoretische waarde van de staphoek voor elke revolutie van de het stappen motor. Uitgedrukt als percentage: fout/staphoek * 100%. De waarde varieert met het aantal looppas, en zou binnen 5% voor vier looppas en binnen 15% voor acht looppas moeten zijn.
 

2. Uit stap:
 

Het aantal stappen een motor werkt in is niet gelijk aan het theoretische aantal stappen. Vraag het een stap uit.
 

3. Verkeerde opstellingshoek:
 

De hoek waarbij de as van de rotortanden van de as van de statortanden afwijkt, en er moet een verkeerde opstellingshoek in de verrichting van de motor zijn. De fout door de verkeerde opstellingshoek kan niet wordt veroorzaakt worden opgelost door onderverdelingsaandrijving te gebruiken die.
 

4. Maximum zonder commissie beginnende frequentie:
 

De maximumfrequentie waarbij een motor direct zonder lading onder een bepaalde drijfvorm, een voltage, en een geschatte stroom kan zijn begonnen.
 

5. Maximum zonder commissie werkende frequentie:
 

De maximum rotatiesnelheid en de frequentie van een motor zonder lading onder een bepaalde drijfvorm, een voltage, en een geschatte stroom.
 

6. De werkende kenmerken van de torsiefrequentie:
 

De kromme van het verband tussen de outputtorsie en de frequentie tijdens verrichting van een motor onder bepaalde beproevingsomstandigheden wordt gemeten wordt genoemd het werkende kenmerk van de torsiefrequentie, dat het belangrijkst van vele dynamische krommen van de motor en de fundamentele basis voor motorselectie die is.
 

Andere kenmerken omvatten traagheidsfrequentiekenmerken, beginnende frequentiekenmerken, enz. Zodra de motor wordt geselecteerd, wordt de statische torsie van de motor bepaald, maar de dynamische torsie is niet. De dynamische torsie van de motor hangt van de gemiddelde stroom (niet de statische stroom) van de motor af tijdens verrichting. Groter de gemiddelde stroom, groter de outputtorsie van de het stappen motor, wat harder de frequentie kenmerkend van de motor betekent.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Professionele terminologie, dynamische indicatoren, en gemeenschappelijke parameteroplossingen voor stepper motoren  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons