GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Staphoek en het aantal van de rolgroep van hybride stappen het in twee fasen, in drie stadia en vijf-fase motor
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Staphoek en het aantal van de rolgroep van hybride stappen het in twee fasen, in drie stadia en vijf-fase motor

2023-01-04

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Staphoek en het aantal van de rolgroep van hybride stappen het in twee fasen, in drie stadia en vijf-fase motor

Zoals we allen weten, het stappen is de motor een open-loop controleelement het stappen motor die elektroimpulssignaal in hoekige verplaatsing of lineaire verplaatsing omzet. In het kort, is het een apparaat dat voorwerpen maakt relatieve hoekige verplaatsing produceren. Door de opeenvolging te controleren, kunnen de frequentie en het aantal elektroimpulsen die op de motorrol, de controle van de richting, snelheids en omwentelingshoek van de het stappen motor worden toegepast worden gerealiseerd.
 

Nochtans, wanneer het selecteren van een gemeenschappelijk type, zal het in twee fasen, in drie stadia worden genoemd en gelijke het stappen vijf motor. Hoe wordt dit geroepen?
 

Stepper de motoren zijn over het algemeen samengesteld uit voorzijde en uiteindedekking, lagers, centrale schachten, rotorkernen, statorkernen, statorcomponenten, golfwasmachines, schroeven en andere delen, en door rollenwond op de groeven van de motorstator gedreven. Normaal, wordt een draadwond in een cirkel genoemd een solenoïde, terwijl in een motor, de draadwond op de statorgroef het winden, een rol, of een fase wordt geroepen.
 

Volgens het hogere winden van de stator, zijn er reeksen in twee fasen, in drie stadia en vijf gelijke. Het populairst is de hybride het stappen motor in twee fasen, die van meer dan 97% van het marktaandeel rekenschap geeft. De reden is dat het een hoge verhouding van kostenprestaties heeft, en het werkt goed met onderverdelingsaandrijving. De basisstaphoek van deze motor is 1,8 °/step. Met een halve toonbestuurder, wordt de staphoek verminderd tot 0,9 °. Met een onderverdelingsbestuurder, kan de staphoek worden onderverdeeld aan 256 keer (0,007 °/microstep). wegens wrijving en productienauwkeurigheid, is de daadwerkelijke controlenauwkeurigheid lichtjes laag. De zelfde het stappen motor kan met verschillende onderverdeelde bestuurders worden uitgerust om de nauwkeurigheid en het effect te veranderen. Er is vier fase vier slaat verrichtingswijze, namelijk ab-BC-cd-DA-ab, en vier fase acht sloeg verrichtingswijze, namelijk a-ab-B-BC-c-cd-D-DA-a.
 

In twee fasen: 2 groepen of 4 groepen, staphoek 1,8 °
In drie stadia: 3 groepen, staphoek 1,2 °
Vijf fasen: 5 groepen, staphoek 0,72 °

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons