Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Terminologie met betrekking tot stepper motor en schroefmotor
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Terminologie met betrekking tot stepper motor en schroefmotor

2022-12-29

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Terminologie met betrekking tot stepper motor en schroefmotor

Het plaatsen/overblijvende torsie: de torsie die wordt vereist om de outputschacht van de motor wanneer geen huidige passen door het winden te roteren.

 

Het houden van torsie: de torsie die wordt vereist om de outputschacht van de motor te roteren wanneer het winden met regelmatige gelijkstroom wordt aangedreven.

 

Dynamische torsie: onder een bepaald die staptarief, kan de torsie door de motor wordt geproduceerd over het algemeen door de trekkracht worden uitgedrukt binnen of torsie terugtrekken.

 

Trekkracht in torsie: de versnellingstorsie om de rotorinertie te overwinnen, evenals de externe lading en de diverse wrijvingtorsies verbonden vast tijdens versnelling. Daarom gewoonlijk is de trekkracht in ogenblik minder dan ogenblik terugtrek.

 

Het terugtrekken van torsie: het maximumkoppel dat de motor bij met constante snelheid kan veroorzaken. Aangezien de snelheid constant is, is er geen ogenblik van inertie. Tegelijkertijd, de kinetische energie en de traagheidslading binnen de rotorverhoging trek torsie terug.

 

Bestuurder: een elektrocontroleapparaat dat wordt gebruikt om de het stappen motor, met inbegrip van voeding, logicaprogrammeur, schakelaarcomponenten en een veranderlijke bron van de frequentieimpuls in werking te stellen om het staptarief te bepalen.

 

Inertie: de traagheidsmetingswaarde van een voorwerp voor versnelling of vertraging, die voor de inertie van de lading worden gebruikt dat door de motor moet worden bewogen of de inertie van de motorrotor.

 

Staphoek: de omwentelingshoek die door elke stap van de rotor in de gehele stap wordt geproduceerd

 

Staplengte: een lineaire slag die door de schroefstaaf wordt geproduceerd voor elke staphoek van rotoromwenteling.

 

Polsslag: het aantal impulsen per seconde was op de motor van toepassing die winden, d.w.z., het aantal impulsen per tweede pps.

 

Versnel en versla: wanneer de motor geen stap verliest, stijgt de bepaalde lading van de originele lage stapsnelheid tot het maximum, en vermindert dan van de originele hoge stapsnelheid aan de originele snelheid.

 

Loodnauwkeurigheid: de afwijking tussen de daadwerkelijke positie en de theoretische positie verkreeg gebaseerd op het lood.

 

Herhaalde het plaatsen nauwkeurigheid: de afwijking tussen de motor die in dezelfde doelpositie in de specifieke omstandigheden worden gebevolen.

 

Temperatuurstijging: de temperatuurstijging is het temperatuurverschil tussen de motor en het milieu, dat door te verwarmen van wordt veroorzaakt

de motor zelf. Tijdens verrichting, zal de ijzerkern van de motor ijzerverlies in het afwisselende magnetische veld veroorzaken, en het koperverlies zal voorkomen

wanneer het winden, evenals andere verliezen wordt geactiveerd, die de temperatuur van de motor zullen verhogen. Het is een zeer belangrijke index in motorontwerp en verrichting.

 

Resolutie: de lineaire afstand produceerde wanneer de motor een impuls in de gehele stap ontvangt.

 

Resonantie: Aangezien de motor een elastomeersysteem is, heeft de het stappen motor een natuurlijke resonantiefrequentie. Wanneer het staptarief aan de natuurlijke frequentie van de motor gelijk is, zal de resonantie voorkomen, en de motor kan hoorbare lawaaiveranderingen veroorzaken, terwijl de trilling stijgt. Het resonantiepunt zal afhankelijk van de toepassing en de lading variëren, maar het komt gewoonlijk bij ongeveer 200pps voor. In ernstige gevallen, kan de motor stap dichtbij het schommelingspunt verliezen. Het veranderen van het staptarief is de eenvoudigste manier om vele problemen te vermijden met betrekking tot resonantie in het systeem. Bovendien halve toon of het micro- stap drijven kan resonantieproblemen gewoonlijk verminderen. Wanneer versnellend of vertragend, het noodzakelijk is om het resonantiegebied zo vlug mogelijk te kruisen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.