GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer De ontwikkelingsgeschiedenis van stepper motoren.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

De ontwikkelingsgeschiedenis van stepper motoren.

2023-05-02

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De ontwikkelingsgeschiedenis van stepper motoren.

jaren '60: De vroegste implementatie van stepper motor werd bereikt door de richting van de elektromagnetische polen van de motor te veranderen. Later, werden de verfijndere eddy-current type en magnetisch veldtype stepper motoren ontwikkeld, en de controlemethodes van deze stepper motoren ook geleidelijk aan werden geavanceerder.

 

de jaren '80: Met de ononderbroken ontwikkeling van de technologie van geïntegreerde schakelingen, steeg het intelligentieniveau van controlemechanisme, en stepper de motoren begonnen wijd worden gebruikt. Tijdens deze periode, bleven de prestaties en controlemethodes van stepper motoren verbeteren.

 

Vroeg 21ste eeuw: Met de ononderbroken vordering van computertechnologie, zijn de precisie en de efficiency van stepper motorcontrole zeer verbeterd. Meer types van stepper motoren zijn gelanceerd, zoals, vijf-fase, zes-fase in twee fasen, in drie stadia, enz., volgens verschillende toepassingsscenario's.

 

Toekomst: Met de snelle ontwikkeling van de industrie 4,0 en Internet van Dingen, stepper zullen de motoren zich naar intelligentere, efficiënte, en genetwerkte richtingen ontwikkelen. Men verwacht dat stepper de motoren verder hun controleprecisie en efficiency zullen verbeteren, kosten en volumes, zullen drukken en de betrouwbaardere en efficiënte diensten voor industriële automatiseringsproductie zullen verlenen.

Samengevat, stepper blijven de motoren aan de behoeften van mensen aan precisie en efficiency door ononderbroken ontwikkeling en innovatie voldoen, en hun bereik Application blijft zich uitbreiden. Zij zullen een belangrijke rol op bredere gebieden spelen.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over De ontwikkelingsgeschiedenis van stepper motoren.  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons