GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer De Functie van Stappende Motorcodeur en Zijn Toepassing in Positieopsporing
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

De Functie van Stappende Motorcodeur en Zijn Toepassing in Positieopsporing

2023-08-17

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De Functie van Stappende Motorcodeur en Zijn Toepassing in Positieopsporing

Een stepper motorcodeur is een apparaat wordt gebruikt om de rotatiepositie en de snelheid van een motor te meten die. Het bestaat gewoonlijk uit een foto-elektrische sensor en een roterende codeurschijf. Wanneer de motor roteert, zal de codeurschijf dienovereenkomstig roteren. De foto-elektrische sensor verkrijgt rotatiepositieinformatie door de gegraveerde lijnen te ontdekken over de codeurschijf. Stepper de motorcodeurs worden wijd gebruikt op gebieden die het nauwkeurige plaatsen en snelheidscontrole vereisen. Het volgende zal hun toepassing in positieopsporing introduceren.

 

De stepper motorcodeur speelt een essentiële rol in positieopsporing. Het kan de nauwkeurige verstrekken positie terugkoppelt, toelatend het systeem om de huidige positie van de motor te kennen. Dit is zeer belangrijk voor toepassingen die het nauwkeurige plaatsen of motiecontrole vereisen. Het volgende is verscheidene toepassingsgevallen van stepper motorcodeurs in positieopsporing:

 

. De controle van de robotmotie: In robotsystemen, stepper worden de motorcodeurs wijd gebruikt om de omwentelingshoek van robotverbindingen te meten om nauwkeurige positiecontrole te bereiken. De robots kunnen diverse taken, zoals materiële behandeling, assemblageverrichtingen, enz. nauwkeurig uitvoeren, gebaseerd die op de positieinformatie door de codeur wordt verstrekt.

 

. CNC werktuigmachine: CNC de werktuigmachines moeten high-precision van het positiecontrole en knipsel verrichtingen bereiken. De stepper motorcodeur kan de nauwkeurige verstrekken positie terugkoppelt, toelatend CNC werktuigmachines om werkstukken en de beweging van het controlehulpmiddel nauwkeurig te plaatsen. Dit helpt om het machinaal bewerken van nauwkeurigheid en productieefficiency te verbeteren.

 

. Medische apparatuur: In sommige medische apparaten, zoals CT scanners, magnetic resonance imagingsmachines, enz., stepper worden de motorcodeurs gebruikt om van de beweging van de motor de plaats te bepalen en te controleren om de nauwkeurigheid van aftasten of weergave te verzekeren. De medische apparatuur vereist hoge nauwkeurigheid in het plaatsen, en stepper de motorcodeurs kunnen aan dit vereiste voldoen.

 

. Geautomatiseerd opslaand systeem: In geautomatiseerde opslaande systemen, stepper kunnen de motorcodeurs worden gebruikt om de positie van planken te ontdekken, daardoor het bereiken nauwkeurig ladingsopslag en vervoer. Door de positieinformatie door de codeur wordt verstrekt, kan het systeem nauwkeurig de beweging controleren die van de motor, de nauwkeurige plaatsing en de extractie van goederen verzekeren die.

 

Samengevat, stepper spelen de motorcodeurs een belangrijke rol in positieopsporing. Zij kunnen de nauwkeurige verstrekken positie terugkoppelt, helpend het systeem het nauwkeurige plaatsen en motiecontrole bereiken. Of het robotsystemen is, CNC spelen de werktuigmachines, de medische apparatuur, of de geautomatiseerde opslaande systemen, stepper motorcodeurs een essentiële rol in het verbeteren van de nauwkeurigheid, de efficiency, en de betrouwbaarheid van het systeem. Met de ononderbroken vooruitgang van technologie, stepper zullen de motorcodeurs uitgebreidere en belangrijke toepassingsvooruitzichten op diverse gebieden blijven tonen.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons