Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De reden waarom de het stappen motor slechts trilt maar niet roteert?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

De reden waarom de het stappen motor slechts trilt maar niet roteert?

2022-12-30

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De reden waarom de het stappen motor slechts trilt maar niet roteert?

    Één van de redenen waarom de het stappen motor slechts trilt en niet roteert is dat de bedrading verkeerd is. De motor roteert vooruit en achteruit een weinig, en dan trilt het vooruit en achteruit. De reden waarom de het stappen motor slechts trilt maar niet roteert is dat het programma verkeerd is. De programmaimpuls wordt te snel gegeven, en de motor kan niet antwoorden, zodat moet het de trilling volgen.

 

    Oplossing 1: Controleer de kring als de het stappen motor slechts trilt en niet roteert. Als het de eerste bedrading is, ben zeker om de faselijn van de motor, of draad volgens de tekening te bevestigen. Wanneer de stepper motor slechts trilt en niet roteert, zou de bestuurder bedrading niet verkeerd moeten worden verbonden; Als de het stappen motor in gebruik slechts trilt en niet roteert, eerste controle of de motorkring beschadigd of losgemaakt is. Als het losgemaakt is, zal het ook de situatie veroorzaken u zei.

 

    De tweede oplossing voor het probleem dat de het stappen motor slechts trilt maar niet roteert is de lading te controleren. Als de lading te zwaar is, zal de motor van de lading voor inspectie worden losgemaakt.

 

    Oplossing 3: Controleer de frequentie van de inputimpuls. De inputfrequentie van de het stappen motor zou niet moeten te hoog zijn. Als het te hoog is, zal de motor niet roteren.

 

    Wat is de reden waarom de het stappen motor slechts trilt en niet roteert? Een andere reden is dat de startfrequentie te hoog is of de lading zwaar is, en de torsieoutput door de motor is niet genoeg.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.