Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van het stappen motor? Om de snelheidswijze te verifiëren te meten en?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Wat zijn de voordelen van het stappen motor? Om de snelheidswijze te verifiëren te meten en?

2022-12-13

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van het stappen motor? Om de snelheidswijze te verifiëren te meten en?

Bent u op de hoogte geweest van het stappen motoren? Wat zijn de voordelen? Om de snelheidsmethode te verifiëren te meten en? U nu een korte verklaring zal geven, en ik hoop het u zal helpen!
 

Het principe van het stappen motor is het impulssignaal in hoekige verplaatsing of lineaire verplaatsing om te zetten. Zijn hoofdvoordelen zijn als volgt:
 

1. Goede overbelastingsprestaties. Zijn snelheid zal niet gestoord worden door de ladingsgrootte. Verschillend van gewone motoren, wanneer de lading stijgt, zal de snelheid verminderen. Het stappen de motor heeft strikte specificaties voor snelheid en positie.
 

2. Gemakkelijk te controleren. De het stappen motor roteert in de eenheid van „stapgrootte“, en de digitale functie is duidelijker.
 

3. Eenvoudige structuur van de gehele machine. De de traditionele mechanische snelheid en structuur van de positiecontrole zijn complexer en moeilijk aan te passen. Na het gebruiken van de het stappen motor, wordt de structuur van de gehele machine eenvoudig en compact.
 

De snelheidsmeting is dat de motor de snelheid in voltage omzet en het aan de inputterminal overbrengt aangezien signaal terugkoppel. De tachometermotor is een hulpmotor, die aan het eind van de gewone gelijkstroom-motor geïnstalleerd is. Het geproduceerde voltage wordt gevoed terug naar de gelijkstroom-voeding om de snelheid van de gelijkstroom-motor te controleren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.