Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de basiskenmerken van het stappen motor?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Wat zijn de basiskenmerken van het stappen motor?

2023-02-13

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de basiskenmerken van het stappen motor?

Het volgende cijfer toont het verband tussen torsie en snelheid van het stappen motor. De longitudinale as is torsie, en de transversale as is impulsfrequentie. De impulsfrequentie verwijst naar de frequentie van het drijven van impuls. In stepper motoren, wordt de impulsfrequentie pps (impulsen per seconde) gewoonlijk gebruikt in plaats van frequentie Herz. De blauwe kromme vertegenwoordigt „trekkracht-in torsie kenmerkend“ van de het stappen motor, en de gele kromme vertegenwoordigt de „uit-van-staptorsie kenmerkend“ van de het stappen motor.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de basiskenmerken van het stappen motor?  0

 

Elke eigenschap wordt beschreven in de volgende secties:
 

·Trekkracht-in torsiekenmerken
„Het kenmerk van de tractietorsie“, ook gekend als „beginnend torsiekenmerk“, verwijst naar het verband tussen de beginnende frequentie (impulsfrequentie) van de stepper motor in de tegengehouden staat en de ladingstorsie. Het gebied binnen de kromme van de tractietorsie wordt genoemd „zelf-begint gebied“, dat zijn begonnen, kan worden tegengehouden en worden omgekeerd. Bovendien wordt de frequentie waarbij de ladingstorsie zero=the grensfrequentie is waarbij de het stappen motor kan zijn begonnen genoemd de „maximum zelf-begint frequentie“. Zoals aangetoond in het cijfer, hoger de frequentie, lager de beginnende ladingstorsie.
 

·Trek torsiekenmerken terug
„Het kenmerk van de uit-van-staptorsie“ is ook genoemd geworden „ononderbroken kenmerk“ of „trek torsiekenmerk terug“. Wijst op de frequentie waarbij de omwenteling kan verdergaan wanneer de ladingstorsie na aanvang wordt verhoogd. Daarom is zijn waarde hoger dan de waarde van trekkracht-binnen kenmerk torque. De grens van ononderbroken verrichting van het stappen motor wordt genoemd „maximum ononderbroken verrichtingsfrequentie“. Als torque trekkracht-binnen kenmerk, is het kenmerk van de uit-van-staptorsie dat de ladingstorsie met de verhoging van impulsfrequentie zal verminderen.
 

·Het houden van Torsie
Wanneer de het stappen motor ingeschakeld is, zelfs als externe kracht is van toepassing geweest wanneer de stappende motoreinden, de motor ook probeert om de eindepositie door de aantrekkelijkheid tussen de rotor en de stator te handhaven. Deze holdingskracht wordt genoemd „holdingstorsie“. In het cijfer hierboven, is de het werk frequentie (impulsfrequentie) nul, wat de torsie in de eindestaat is.
Tussen haakjes, vermindert de torsie van de het stappen motor met de verhoging van de het werk frequentie omdat de stroom moeilijk om bij hoge frequentie is te stromen toe te schrijven aan de invloed van de het winden inductantie.
Bovendien torque trekkracht-binnen kenmerken en de kenmerken van de uit-van-staptorsie van de het stappen motor zullen met de van de opwindingsmethode en aandrijving kring variëren. Daarom in de studie van de kenmerken van het stappen motor, is het noodzakelijk om de algemene evaluatie met inbegrip van de drijfmethode en de kring uit te voeren.
 

Belangrijke punten:
 

·„Het kenmerk van de tractietorsie“, ook gekend als „beginnend torsiekenmerk“, verwijst naar het verband tussen de beginnende frequentie (impulsfrequentie) van de stepper motor in de tegengehouden staat en de ladingstorsie.
 

·Het gebied binnen de kromme van de tractietorsie wordt genoemd „zelf-begint gebied“, dat zijn begonnen, kan worden tegengehouden en worden omgekeerd.
 

·De frequentie waarbij de ladingstorsie zero=the grensfrequentie is waarbij de het stappen motor kan zijn begonnen wordt genoemd de „maximum zelf-begint frequentie“.
 

·„Het kenmerk van de uit-van-staptorsie“, ook gekend als „ononderbroken kenmerk“ of „trekkracht-in torsiekenmerk“, verwijst naar de frequentie die kan blijven roteren wanneer de ladingstorsie na aanvang wordt verhoogd, en zijn waarde is hoger dan de waarde van trekkracht-in torsiekenmerk.
 

·De grens van ononderbroken verrichting van het stappen motor wordt genoemd „maximum ononderbroken verrichtingsfrequentie“.
 

·Allebei trekkracht-in torsiekenmerk en van de uit-van-staptorsie kenmerk zijn dat de ladingstorsie met de verhoging van impulsfrequentie zal verminderen.
 

·Het houden van torsie is de kracht die de het stappen motor probeert om de eindepositie te handhaven zelfs als de externe kracht wordt toegepast wanneer de stappende motoreinden onder macht- verklaren.
 

·Torque trekkracht-binnen kenmerken en de kenmerken van de uit-van-staptorsie van het stappen motor zullen met de van de opwindingsmethode en aandrijving kring variëren.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de basiskenmerken van het stappen motor?  1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.