Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Welke controles de impulsfrequentie van de het stappen motor? Hoe te om de impulsfrequentie te controleren?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Welke controles de impulsfrequentie van de het stappen motor? Hoe te om de impulsfrequentie te controleren?

2023-01-06

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Welke controles de impulsfrequentie van de het stappen motor? Hoe te om de impulsfrequentie te controleren?

wegens zijn unieke structuur, is de stepper motor duidelijk met „inherente staphoek van de motor“ wanneer het verlaten van de fabriek (bijvoorbeeld, betekent 0,9 °/1.8 °, zo het dat de hoek van elke stap van halve toonverrichting 0,9 °, en 1,8 ° voor volledige stapverrichting is).

 

Nochtans, in vele precisiecontrole en gelegenheden, is de hoek van de gehele stap te groot, wat de controlenauwkeurigheid beïnvloedt, en de trilling is te groot. Daarom wordt het vereist om de inherente staphoek van de motor in vele stappen te voltooien, die onderverdelingsaandrijving wordt genoemd. Het elektronische apparaat dat deze functie kan bereiken wordt genoemd onderverdelingsaandrijving.
 

V=P* θ e÷360*m
5: Motorsnelheid (r/s) P: impulsfrequentie (Herz) θ e: Inherente staphoek van motor m: onderverdeling (de volledige stap is 1, is de halve toon 2)
 

De omwentelingshoek van de het stappen motor is berekende onafhankelijke van de signaalfrequentie. Het aantal impulsen is 10. De staphoek van de het stappen motor is 1,8 graden. Dan zou de het stappen motor 18 graden moeten roteren.
 

De impuls verwijst naar een cyclus van het niveau van de motorrol van hoogte aan laag, of van laag aan hoogte. Een paar conversiecycli zijn verscheidene impulsen, en de frequentie is het aantal omzettingen in een seconde, niet het aantal energizations in een seconde. Als de frequentie van het impulssignaal door plc wordt verzonden 50HZ is, betekent het dat de snelheid van de het stappen motor om het aantal impulsen uit te voeren 50 cycli binnen één seconde die is.
 

Het impulssignaal is de elektrische lezingsbron van de het stappen motor, die door discontinuïteit wordt gekenmerkt. Telkens als de het stappen motor een impulssignaal ontvangt, roteert het bij een bepaalde hoek. Het controlemechanisme verzendt een bepaald aantal impulssignalen, en de motor roteert bij een bepaalde hoek. De hoge impulsfrequentie maakt de motor snel roteren. Men is de totale hoeveelheid, en andere is de hoeveelheid per seconde, die het verschil is.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.