Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat schakelt voeding? Wat is het gebruik? Wat is het principe?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Wat schakelt voeding? Wat is het gebruik? Wat is het principe?

2022-11-12

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat schakelt voeding? Wat is het gebruik? Wat is het principe?

Werkend principe om voeding te schakelen

 

In de lineaire voeding, werkt de machtstransistor, en de lineaire voeding is PWM-omschakelingsvoeding die tot de sluiting of de scheiding leidt. In de twee staten van sluiting en scheiding, wanneer het voltage van de machtstransistor vrij klein is, zal een grote stroom worden geproduceerd. Wanneer de omschakelingsvoeding wordt gesloten, is het het omgekeerde. Het voltage is groot, en de stroom zal bijzonder klein zijn. Het controlemechanisme dat het het werk principe van de omschakelingsvoeding controleert, het moet stabiliteit beter handhaven, om veiligheid aan het leven van mensen te brengen milieu.
 

Omschakelingsvoeding het werk wijze

 

Zoals de naam impliceert, gebruikt het schakelen van voeding elektronische omschakelingsapparaten (zoals transistors, gebiedseffect transistors, silicium gecontroleerde thyristors, enz.).

 

Door de controlekring, kunnen de elektronische omschakelingsapparaten onophoudelijk „worden aangezet en worden uitgezet“ „“, en de elektronische omschakelingsapparaten kunnen pulseren moduleren het inputvoltage, om DC/AC, DC/DC-voltageomzetting te realiseren, en het outputvoltage kan worden aangepast en automatisch worden gestabiliseerd.

 

De omschakelingsvoeding heeft over het algemeen drie het werk wijzen: vaste frequentie en van de impulsbreedte wijze, vaste frequentie en de veranderlijke wijze van de impulsbreedte, en veranderlijke frequentie en van de impulsbreedte wijze. De vroegere wijze wordt meestal gebruikt voor DC/AC-omschakelaarsvoeding of DC/DC-voltageomzetting; De laatstgenoemde twee het werk wijzen worden meestal gebruikt voor omschakeling geregelde voeding. Bovendien heeft het outputvoltage van omschakelingsvoeding ook drie het werk wijzen: de directe wijze van het outputvoltage, de gemiddelde wijze van het outputvoltage en het voltagewijze van de omvangoutput.

 

Op dezelfde manier wordt de vroegere het werk wijze meestal gebruikt voor DC/AC-omschakelaarsvoeding of DC/DC-voltageomzetting; De laatstgenoemde twee het werk wijzen worden meestal gebruikt voor omschakeling geregelde voeding.

 

Volgens de manier de omschakeling apparaten in de kring wordt verbonden, kan de omschakelingsvoeding over het algemeen in drie categorieën worden verdeeld: van de omschakelingsreeks voeding, parallelle omschakelingsvoeding, de voeding van de transformatoromschakeling. Onder hen, kan de voeding van de transformatoromschakeling (die hierna als voeding van de transformatoromschakeling wordt bedoeld) verder in balans, halve brug, volledige brug en andere types worden verdeeld; Volgens de opwinding en outputvoltagefase van de transformator, kan het in voorwaartse, flyback, enige en dubbele opwinding, enz. worden verdeeld; Indien verdeeld van het doel, kan het ook in meer categorieën worden verdeeld.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.