GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Wat is de remstepper motor?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Wat is de remstepper motor?

2023-03-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is de remstepper motor?

De stepper motor is uitgerust met codeur, reductiemiddel en rem om de toepassingswaaier en de prestaties van de motor te verbeteren, zodat wat de remstepper motor is?
 

De zogenaamde remstepper motor moet een apparaat van de holdingsrem aan de staart van de stepper motor toevoegen, d.w.z., het remapparaat.

Wanneer de stepper motor ingeschakeld is, is de holdingsrem ook ingeschakeld, en het remapparaat zal ook van de outputschacht van de stepper motor losmaken, zodat de motor kan normaal werken. Wanneer de macht wordt afgesneden, houdt de remversie strak de motorschacht. Realiseer de functie van de aanvang van en het tegenhouden van vaak een stepper motor om ervoor te zorgen dat de motor ingeschakeld weg of gesloten is.
 

Wat zijn de voordelen van remstepper motor en welke industrie wordt het wijd binnen gebruikt?
 

Voor de stepper motor met rem wordt uitgerust, heeft de permanente goedgekeurde magneetrem de kenmerken van snelle reactie, grote behoudkracht, lange levensduur, enz. die Wanneer de motor zich op en neer beweegt, wanneer het materiaal weg wordt aangedreven, kan het de torsie handhaven, zodat het werkende voorwerp niet zal vallen, wat bovendien de diversificatie van het gebruiksgemak van de stepper motor verbetert.
 

Momenteel, wordt het wijd gebruikt in het uitdelen van machines, liften, CNC werktuigmachines, spitse trekkers, verpakkende machines en ander automatiseringsmateriaal, omdat deze industrieën vaak start-stop apparaten wanneer het werken gebruiken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de remstepper motor?  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons