Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verschil tussen een stepper motor in twee fasen en een stepper motor in drie stadia? Wat zijn de verschillen?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Wat is het verschil tussen een stepper motor in twee fasen en een stepper motor in drie stadia? Wat zijn de verschillen?

2023-04-30

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verschil tussen een stepper motor in twee fasen en een stepper motor in drie stadia? Wat zijn de verschillen?

Het stappen de motoren zijn over het algemeen samengesteld uit voorzijde en uiteindedekking, lagers, centrale schachten, rotorkernen, statorkernen, statorassemblage, golfwasmachines, schroeven, en andere delen, en door rollenwond rond de groeven van de motorstator gedreven. Typisch, wordt een draadwond in een cirkel genoemd een solenoïde, terwijl in een motor, de draadwond rond de statorgroeven het winden, een rol, of een fase wordt geroepen. Het verschillende aantal rollen binnen de motor is de oorsprong van onze gemeenschappelijke stepper motor in twee fasen en stepper motor in drie stadia geworden.

 

Zo wat is het verschil tussen een stepper motor in twee fasen en een stepper motor in drie stadia? Wat zijn de verschillen?
 

1. Aantal fasen van de motor
Zoals enkel geïntroduceerd in de bouw van een het stappen motor, is het aantal rollen binnen de motor verschillend, en het aantal fasen van de motor is ook verschillend. De binnenkant van een het stappen motor in twee fasen is samengesteld uit twee rollen, terwijl de binnenkant van een het stappen motor in drie stadia uit drie rollen wordt samengesteld.
 

2. Staphoek van de motor
De staphoek verwijst naar het gezichtspunt van elke die maatregel door de motor wordt getroffen. Momenteel, zijn er twee soorten staphoeken voor stepper motoren in twee fasen op de markt: 0,9 °/1.8 °, en 1,2 ° voor stepper motoren in drie stadia. Het is bijzonder geschikt voor toepassingen die hogere nauwkeurigheid vereisen of meer vlote en stillere verrichting vereisen.
 

3. Afmetingen van de motor
Stepper motoren de in drie stadia zijn over het algemeen grote motoren, zodat zijn hun afmetingen over het algemeen groter dan die van stepper motoren in twee fasen. Dit is het inherente voordeel van stepper motoren in drie stadia geworden, die kleinere torsieschommelingen en meer vlote verrichting zijn. Er zijn ook nadelen, die zijn dat de grootte groter is dan dat van de twee fasen, en de toepassingsplaats is zeer beperkt. Daarom is de gemeenschappelijkste typische toepassing op het gebied van stadiumverlichting dat de schijnwerper zich moet snel bewegen, terwijl het vereisen van stille verrichting zonder prestaties te beïnvloeden.
 

4. Ogenblik
De torsie van een stepper motor in twee fasen met dezelfde schaal zal lichtjes groter dan de torsie van een motor in drie stadia zijn. Vele mensen begrijpen niet waarom stepper motoren de in twee fasen groter zijn dan degenen in drie stadia. Dat is omdat de 0,9 ° staphoek kleiner is dan 1,2 °. Onder dezelfde werkende die snelheid van de motor, moet de impulsfrequentie op de 0,9 stepper ° motor wordt toegepast meer dan één tijd zijn dat van 1,2 °, zodat is de geproduceerde torsie lichtjes groter dan dat van 1,2 °. Een typische toepassing van de 0,9 stepper ° motor is veiligheidscamera's, die de camera kunnen maken regelmatig en nauwkeurig werken, zonder de camera te veroorzaken om te schudden, daardoor veroorzakend het vertroebelen van het beeld.
 

5. Nauwkeurigheid
wegens de verschillende faseaantallen, zijn de overeenkomstige stepper bestuurders ook verschillend. De onderverdelingsfuncties van stepper motorbestuurders in twee fasen worden meer en meer verfijnd, en dit verschil is gemaakt zeer klein. Het stappen motoren de in twee fasen kunnen de nauwkeurigheid ook bereiken die het stappen motoren de in drie stadia kunnen bereiken, en de torsie in hoge snelheidssecties is ook zeer dicht.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verschil tussen een stepper motor in twee fasen en een stepper motor in drie stadia? Wat zijn de verschillen?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.