Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is de het plaatsen nauwkeurigheid van de schroefmotor?
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Wat is de het plaatsen nauwkeurigheid van de schroefmotor?

2023-05-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is de het plaatsen nauwkeurigheid van de schroefmotor?

    De schroefmotoren zijn een gemeenschappelijk type van het apparaat van de motiecontrole die wijd in divers automatiseringsmateriaal toe te schrijven aan hun eenvoudige structuur, hoge precisie, en sterke ladingscapaciteit worden gebruikt. Onder hen, is de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren een zeer belangrijke indicator, en het is ook een belangrijk evaluatiecriterium voor hun toepassingsgebieden en prestaties. Hieronder, zullen wij in detail het onderwerp van de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren bespreken.

 

    De het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren wordt hoofdzakelijk beïnvloed door veelvoudige factoren, waaronder kritiekst lood en hoogte is. Het lood verwijst naar de afstand tussen twee aangrenzende punten op de schroef, terwijl de hoogte naar de lineaire afstand verwijst die door de schroef in één cyclus wordt bewogen.

 

    In het algemeen, kleiner het lood, bewoog kleiner zich de afstand per revolutie, en hoger de het plaatsen nauwkeurigheid. De hoogte bepaalt de bovengrens van de het plaatsen nauwkeurigheid die de schroef in één hoogte kan bereiken.

Naast lood en hoogte, zijn de compensatiemethodes voor fouten ook belangrijke factoren die de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren beïnvloeden.

 

    De methodes van de foutencompensatie zijn over het algemeen verdeeld in open-loop controle en closed-loop controle. Open-loop controle drijft direct volgens het bevel van de inputpositie en kan geen foutcorrectie uitvoeren, zodat is de het plaatsen nauwkeurigheid lager. Closed-loop de controle kan de huidige positie in realtime door sensoren en andere apparaten controleren, daardoor presterend koppel correctie van fouten en zeer het verbeteren van het plaatsen nauwkeurigheid terug.

 

    Voorts is de controleprecisie ook een belangrijke factor die de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren beïnvloeden. De controleprecisie hangt van factoren zoals het van de aandrijvingskring en controle algoritme af. Als het van de aandrijvingskring en controle algoritme goed wordt ontworpen, dan kan de hogere controleprecisie worden bereikt.

 

    Men zou moeten opmerken dat de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren ook door een andere factoren in praktische toepassingen zal beïnvloed worden. Bijvoorbeeld, zullen de kwaliteit van de mechanische structuur, de temperatuurveranderingen, en de stabiliteit van het voedingvoltage allen de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren in meer of mindere mate beïnvloeden.

 

    Samengevat, is de het plaatsen nauwkeurigheid van schroefmotoren een zeer belangrijke indicator die hun prestaties meet. Het bepaalt of de schroefmotoren de controle-eisen van verschillende toepassingsscenario's kunnen ontmoeten. Wanneer het selecteren van en het toepassen van schroefmotoren, is het noodzakelijk om de de aangewezen lood, hoogte, methodes van de foutencompensatie, en parameters van de controleprecisie volgens specifieke controle-eisen te kiezen om efficiëntere en stabiele motiecontrole te bereiken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de het plaatsen nauwkeurigheid van de schroefmotor?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.