GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verband tussen twee? Wat is de rol?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Wat is het verband tussen twee? Wat is de rol?

2023-03-08

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is het verband tussen twee? Wat is de rol?

Met de snelle ontwikkeling van de elektromachinesindustrie, heeft de toepassing van elektromachines geleidelijk aan in alle gangen van het leven doordrongen, dat grote hulp aan ons productie en leven heeft gebracht. Vele vrienden zijn geinteresseerd in elektromachines, en zijn nieuwsgierig waarom het kan worden aangezet? Wat is binnen de motor?
 

Wat zijn de de motorstator en rotor?
 

Het interne deel van de motor is hoofdzakelijk samengesteld uit twee delen, de stator en de rotor, die ik geloof heeft u gehoord. Het vaste gedeelte wordt genoemd de stator, wordt het roterende deel genoemd de rotor, en de andere delen zijn samengesteld uit de bestuurder, de einddekking, het ventilatorblad, shell, enz.
 

Wat is de rol van stator en rotor?
 

1. De belangrijkste functie van de stator is magnetisch veld te produceren, dat uit ijzerkern, rol het winden en basis samengesteld is. De rollen worden verdeeld in de statorkern, en wanneer de huidige passen door, de inductie elektromotorische kracht wordt geproduceerd, en de stroom wordt omgezet.
 

2. De rotor is hoofdzakelijk samengesteld uit ijzerkern, roterende schacht, het winden, magneet, enz. Als deel van de magnetische kring van de motor, zijn hoofdfunctie is elektromotorische kracht te veroorzaken, elektromagnetische torsie van de stroom produceren, en de roterende schacht is het belangrijkste onderdeel dat het gewicht van de rotor steunt, torsie, en output mechanische macht overbrengt.
 

Strikt genomen, zijn er magnetische velden op de stator en de rotor. Het verschil is dat de rotor magnetisme door elektrotransformatie produceert en de stator elektriciteit door magnetische transformatie produceert. Allebei worden collectief bedoeld als ankermagnetische velden. Tijdens het proces om de faseopeenvolging van de voeding van de motorstator te veranderen, verandert het statormagnetische veld ook en de motor houdt roterend.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is het verband tussen twee? Wat is de rol?  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons