GUANGZHOU FUDE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD
E-mail casun4@casun.mobi TEL. 86--13539447986
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfnieuws ongeveer Zal de het stappen motor opwinding wanneer gedemonteerd verliezen?
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Zal de het stappen motor opwinding wanneer gedemonteerd verliezen?

2022-11-14

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Zal de het stappen motor opwinding wanneer gedemonteerd verliezen?

In principe, kunnen de gemeenschappelijke het stappen motoren in twee types worden verdeeld: reactieve het stappen motor en hybride het stappen motor. De reactieve het stappen motor kan worden gedemonteerd, terwijl de hybride het stappen motor niet moet worden gedemonteerd. Zodra gedemonteerd, zal het een tragedie zijn. De torsie van de lichte zal worden verdubbeld, en de zware zullen volledig verfraaid worden. Het gemengde type gebruikt hoofdzakelijk sterk magnetisch het kobaltmateriaal van het aluminiumnikkel, dat bestand op hoge temperatuur is en niet bij op hoge temperatuur demagnetiseert. Het wordt geladen aan verzadigde staat tijdens productie. Als het wordt gedemonteerd, zal de magnetische kring niet meer gesloten worden, en de magnetische kern zal verzwakken. Het speciale magnetiserende materiaal wordt vereist, dat niet door gewone mensen kan worden opgelost. Als het het boriummateriaal van het neodymiumijzer wordt gebruikt, is het geen groot probleem om het te demonteren.

 

De rotor van de permanente magneet hybride het stappen motor (gemeenschappelijke 1,8 ° en 0,72 °) kan niet worden genomen, of het zal worden gedemagnetiseerd. Tenzij u magnetizer aan Re hebt magnetiseren. Eens, hoorde ik dat wanneer het herstellen van een mechanische meter, de NS-pool met zacht ijzer zou moeten worden kortgesloten nadat de magneet wordt genomen, zodat de opwinding niet zal verloren worden. Nochtans, is deze verrichting van de het stappen motor nog een lastig beetje, toch is het nauwkeuriger.

 

Als het noodzakelijk is om het te demonteren, bereid een magnetisch „kortsluiting“ hulpmiddel voor. Op dezelfde manier, wanneer het demonteren van de wijzermultimeter, zal de magnetische kring worden gedemonteerd, resulterend in een daling van de magnetische dichtheid en de gevoeligheid van de meterhoofden, resulterend in een zeer grote fout. De magnetische „kortsluiting“ methode wordt ook gebruikt om de multimeter te demonteren. Wanneer de magnetische kring moet worden gedemonteerd, de „magnetische kortsluiting“ zal vooraf worden uitgevoerd, d.w.z., het magnetische hiaat kan worden gedemonteerd slechts wanneer het zachte ijzermateriaal op de twee magnetische polen van de magneet wordt gelegd om de magnetische stroompas door het zachte ijzermateriaal te maken zonder het verminderen. Wanneer het installeren van achter het, installeer het magnetische hiaat eerst, en verwijder dan de „magnetische kortsluiting“. Nochtans, soms de „magnetische kortsluiting“ is zeer moeilijk. Voor het stappen motoren, wordt gebruikt moet de binnendiameter van het hulpmiddel dat voor „magnetische kortsluiting“ aan de binnendiameter van de motorstator gelijk zijn, en slechts worden een paar draadfouten toegestaan. Het is moeilijk om dit hulpmiddel zelfs op een draaibank te verwerken.

 

De huidige permanente magneet hybride het stappen motor heeft klein volume, grote macht, klein magnetisch kringshiaat en slechts een paar draden. Het moet een magnetisch „kortsluiting“ apparaat voorbereiden om het magnetische kringshiaat, zoals een ijzercilinder met dezelfde binnendiameter te vullen zoals de stator (die los met het rotorhiaat) kan worden aangepast. Het is geen thin-walled ijzercilinder met een muurdikte van minstens 810mm. Het moet niet de uiterst dunne ijzercilinder opnemen in het hiaat, maar het cilindereind leunen tegen de stator, maakt de cilinder en de stator ruwweg concentrisch, en beweegt dan de rotor van de stator aan de ijzercilinder langs de asrichting.

 

Voor de motor met een gedrukte rotor zodra gedemonteerd, is een magnetiserende rol gekronkeld op het interne magnetische staal. Zelfs zal demagnetization, als de torsiemarge van de motor zelf groot is, het niet het gebruik beïnvloeden. Nochtans, als de multimeter voor nauwkeurige meting wordt gebruikt, is de fout duidelijk te groot. Alle componenten die permanente magnetische materialen, zoals luidsprekers, wijzermultimeter, permanente magneetmotoren gebruiken… Tenzij absoluut noodzakelijk, demonteer niet de magnetische kring, anders, „magnetisme wordt verzwakt“ en kan niet worden teruggekregen.

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13539447986
No.61 Pingxi Industrial Zone, Huashan Town, Huadu District, Guangzhou, 510880,China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons