Producten
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het werk principe van permanente magneetmotor
Evenementen
Contacteer ons
86-020-36907671
Contact nu

Het werk principe van permanente magneetmotor

2023-04-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het werk principe van permanente magneetmotor

De permanente die magneetmotor is een soort motor dat het magnetische veld gebruikt door permanente magneet wordt geproduceerd motoromwenteling te realiseren. De permanente magneten gebruiken zeldzame aarde gewoonlijk permanente magnetische materialen, zoals het borium van het neodymiumijzer, kobaltborium, enz. Deze materialen hebben de kenmerken van hoog magnetisch energieproduct en hoge coercivity, en kunnen hoge intensiteitsmagnetisch veld veroorzaken.
 

Het het werk principe van permanente magneetmotor is gebaseerd op de wet van Faraday van elektromagnetisch inductie en Lorentz-krachtprincipe. Wanneer de stroom door de rol van de permanente magneetmotor overgaat, zal een magnetisch veld rond de rol worden geproduceerd. Dit magnetisch veld zal met de permanente magneet in wisselwerking staan, makend de permanente magneet van een bepaalde torsie afhankelijk,

waarbij omwenteling wordt geproduceerd.
 

Specifiek, in de permanente magneetmotor, is de permanente magneet het belangrijkste onderdeel dat het magnetische veld produceert, en de rol is het deel dat de stroom produceert. Wanneer de stroom door de rol overgaat, zal een magnetisch veld rond de rol worden geproduceerd. Dit magnetisch veld zal met de permanente magneet in wisselwerking staan, zodat de permanente magneet een torsie zal ontvangen en zal beginnen te roteren. De huidige richting in de rol en de magnetisch veldrichting van de permanente magneet bepalen de torsierichting van de permanente magneet, die de motor maakt roteren.
 

De permanente magneetmotor kan in permanente magneet synchrone motor, permanente magneetgelijkstroom motor, permanente magneetstepper motor en andere types worden verdeeld, en zijn het werk principe en snelheidsregelgeving wijze is ook verschillend. Het belangrijkste kenmerk van permanente magneetmotor is dat het geen externe opwinding vergt, zodat heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, kleine grootte, lichtgewicht, enz., maar ook heeft de nadelen van hoge kosten en gemakkelijke magnetiseringsmislukking.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Het werk principe van permanente magneetmotor  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hybride stappenmotor Leverancier. Copyright © 2023 casunsteppermotor.com . Alle rechten voorbehoudena.